fbpx
To najlepšie miesto pre Váš Zdravý Životný Štýl
Tešíme sa na Vašu návštevu

Mgr. Rastislav Lipták – externý tréner a manažér ASTORIA FIT&GYM

tel: 0905 519 441, e-mail: liptak.rastislav@atk.sk

Vzdelanie: Fakulta telesnej výchovy a športu UK Bratislava, medzinárodný certifikát FIVB

O mne: Bývalý vrcholový športovec. Venuje sa problematike kondičnej prípravy vo vrcholovom športe. Zameriava sa na tréning vrcholových športovcov a kondičný tréning hokejistov, futbalistov, tenistov a pod.

Špecializácia: kondičné, regeneračné, rehabilitačné tréningy a cvičenia pre všetky vekové kategórie, od začiatočníkov až po vrcholových športovcov, na znižovanie pôsobenia svalových disbalancií získaných pri vrcholovom športe alebo v zamestnaní, znižovanie hmotnosti, formovanie postavy, pohybovú prípravu detí predškolského a školského veku.

Tréningové prostriedky: Bosu, MB , TRX, Core stabilization, Backache – odsraňovanie bolestí chrbtice atď.

Mohlo by Vás zaujímať: Rasťo je bývalý vrcholový športovec. Jeho hráčska kariéra je spojená s extraligovým klubom VK Slávia TU Košice. Po skončení štúdia na Fakulte telesnej výchovy a športu UK sa začal profesionálne venovať trénerskej kariére v menovanom klube kde viedol team mužov v najvyššej súťaži. Od roku 1999 pôsobil ako tréner žien VK Slávia UPJŠ Košice s ktorými v roku 2000 postúpil do slovenskej extraligy.

Počas 12 rokov úspešne trénoval kategórie žien, junioriek, kadetiek a mládeže, kde získal množstvo poznatkov o vrcholovom tréningu a strave, ktorú prispôsobuje každému klientovi. Od roku 1998 pracoval na Vojenskej leteckej akadémii kde viedol špeciálnu telesnú prípravu vojenských pilotov a lietajúceho personálu a kurzy prežitia v sťažených podmienkach.

V roku 2004 úspešne absolvoval kurz výcviku prežitia v dôstojníckej škole Luftwaffe – Offizierschule der Luftwaffe (OSLw) in Fürstenfeldbruck. Od roku 2006 pracoval ako vysokoškolský učiteľ na KTV Technickej Univerzity v Košiciach kde mal na starosti telesnú prípravu študentov a univerzitný šport. V roku 2009 v talianskom Miláne s univerzitným futsalovým teamom TUKE získal 3. miesto na World University Games.

Dohodnite si konzultácie so mnou zdarma na tel: 0905 519 441, alebo e-mailom liptak.rastislav@atk.sk


 

eBook ZDARMA - Ako správne cvičiť na kardio strojoch
Zavrieť